Ribery: Ligeglad om Ronaldo kommer

Den 13. januar skal vinderen af den præstigefyldte titel, Ballon d’Or kåres, og de tre kandidater er, Cristiano Ronaldo, Franck Ribery og Lionel Messi. Bookmakerne har portugisiske Cristiano Ronaldo som favorit til at vinde titlen, men noget kontroversielt, er det ikke engang sikkert, at Ronaldo møder op til overrækkelsen.

Om Ronaldo møder op d. 13. er hans kurrent Franck Ribery dog fuldstændig ligeglad med, og han fortæller også i et interview, at han ikke har talt med Ronaldo om nomineringerne.

“Jeg har ikke været i kontakt med Ronaldo, og jeg har ikke diskuteret sagen med andre kollegaer. Hvorfor skulle jeg? Jeg er ligeglad med, om han kommer til gallafesten”, udtaler Franck Ribery til Sport Bild.

Der var i første omgang nomineret 23 spillere til Ballon d’Or, men de er altså blevet cuttet ned til tre.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes