Ancelotti ikke overrasket over La Liga-niveau

Real Madrid har fået en godkendt start på deres La Liga sæson. Man har således høstet 38 point i 16 kampe, et start de fleste ville være tilfredse med, men det rækker alligevel kun til en tredjeplads i La Liga. Dette er dog ikke noget der overrasket Carlo Ancelotti der er klar over hvad han gik ind til.

- Jeg synes, at den spanske liga besidder høj kvalitet. Barcelona og Atletico Madrid er de eneste hold i Europa til at have 43 point efter seksten kampe, og sådan er det i denne liga. Hvis man vil vinde, skal man gerne have 100 point, og det ved vi godt. Vi vil prøve at få så mange, som vi kan, men det er ingen overraskelse, udtalte Ancelotti til reportere tirsdag.
Real Madrid møder i aften CD Olimpic Xativa i Copa del Rey.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes