Ancelotti: Vi skal slå Schalke

Real Madrid tørner sammen med tyske Schalke 04 i Champions League 1/8-finaler. En kamp hvor Real Madrid naturligvis er favoritter, men træner Carlo Ancelotti advarer mod at tage for let på opgaven.

- Det er et erfarent hold. Vi har ikke været heldige eller uheldige. Det er 1/8-finalen i Champions League, og vi skal yde vores bedste i begge kampe. Det er en meget vigtig turnering, hvor vi skal være klar og ramme topniveauet, siger Ancelotti til Real Madrids hjemmeside og fortsætter:

- Vi har et ønske om at gå videre til kvartfinalen. I Champions League skal du yde dit bedste i hver eneste kamp og holde dig fokuseret og motiveret. Vi kan ikke lave fejl i nogen kamp i denne turnering.

Real Madrid vandt sin indledende gruppe nemt over Galatasaray, Juventus og FCK.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes