Pedro: Fri os fra City og Arsenal

Barcelona er videre i Champions League som gruppevindere og derfor klar til knockout-fasen. Dermed er Barcelona klar til der kommer en toer fra en anden gruppe op ad bowlen, når der mandag bliver trukket lod til ottendedelsfinalerne.

Den spanske kantspiller Pedro vil gerne undgå de engelske hold.

- Det er ret åbenlyst, at Manchester City og Arsenal er de stærkeste hold, vi kan trække, så lad os håbe, vi er lidt heldige og undgår dem, siger Pedro til Barca TV og tilføjer om 6-1-sejren over Celtic onsdag:

- Vi er på rette spor. Holdet er i god form, fysisk parat og klar til at præstere i de sidste kampe før jul.

Hvis Pedro juleønske går i opfyldelse står man til at trække Leverkusen, Schalke 04, Zenit, Galatasaray eller Olympiakos.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes