Alle spanske Europa League hold gik videre

Der var tre spanske hold i aktion i går aftes i Europa League, og de spanske hold har generetlt haft stor succes i Europa i år.

I Champions League gik tre ud af fire hold videre til knock-out runderne, og i Europa League er tre ud af tre hold gået videre efter i går aftes.

Alle tre hold var inden sidste spillerunde næsten sikre på at gå videre, men chancerne for at misse en af de to øverste pladser var til stede.

Men da først Valencia spillede uafgjort hjemme mod Kuban Krasnodar, i en kamp hvor Alcacer bragte hjemmeholdet foran, inden Melgarejo udlignede for gæsterne kort før tid. I overtiden fik Victor Ruiz direkte rødt kort, og han er dermed sparret i de første to Knock-out kampe.

I Sevilla havde Real Betis besøg af Rijeka, i en yderst kedelig kamp. Kampen endte 0-0, men det var altså nok til at sende Sevilla klubben vindere til næsten runde.

Det andet Sevilla hold, Sevilla, var på besøg i Tyskland hos Freiburg, i det nok mest spændende opgør i gruppen. Sevilla ville med et nederlag til tyskerne ryge ud af Europa League, men Sevilla skuffede ikke og på mål af Vicento Iborra de La Fuenta i det 40. minut og Raul Andrei Rusescu i overtiden endte kampen med 0-2 til Sevilla.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes