Barcelona besejrede Celtic med tenniscifre

Barcelona har været  spillemæssige problemer i de seneste kampe, hvor det er blevet til to nederlag i træk, inden man dog vandt i Pokalturneringen over et segunda hold. I aftes gjaldt det så Celtic i Champions League turneringen, og selvom Barcelona var sikkert videre, så blev der ikke sparet nogle spillere der.

Catalonierne viste da også, at selvom de har leveret dårlige resultater på det seneste, så havde de altså ikke glemt, hvordan man spillede fodbold eller scorede mål. Det måtte Celtic mærke på nærmeste hold, da de tabte med intet mindre end 6-1 til Barcelona.

Gerard Pique bragte Barcelona foran efter en dødbold allerede efter syv minutter, og derefter døde kampen langsomt igen. Fem minutter før pausen gik Barcelona dog amok, og først var det Pepe der sendte bolden i mål, og derefter scorede Neymar i overtiden af første halvleg.

Neymar var uden tvivl en af kampens allerstørste højdepunkter, da han scorede et vaskeægte hattrick på blot 13 minutter. Hans anden scoring faldt tre minutter efter pausen, og han fuldendte hattricket med en scoring i det 58. minut.

Tello blev skiftet ind i anden halvleg, og han gjorde det til stillingen 6-0, inden Celtic fik lov at score et trøstemål i det 88. minut på mål af den høje grærker Georgios Samaras.

Barcelona fik AC Milan med sig videre som 2′er i gruppen, da de spillede 0-0 mod Ajax.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes