FC Barcelona vil hente Cheslea defensiv

I Chelsea render en af de mest eftertragtede forsvarsspillere i verden rundt, nemlig brasilianske David Luiz. Luiz har rigtig mange gode kvaliteter, hvor han bl.a. er god med hovedet, han er fysisk stærk, og så er han farlig foran modstanderens mål.

Alle de egenskaber, har gjort har yderst interessant for FC Barcelona, hvor han kan overtage pladsen fra hans hår-bror, Carles Puyol, der ikke ser ud til at have mange sæsoner tilbage for catalonierne.

Det er engelske Daily Mirror, der har bragt historien, da de ifølge kilder skulle vide, at David Luiz er utilfreds i Chelsea, efter at Jose Mourinho på det seneste har placeret ham på bænken.

Det forventes, at Barcelona skal lægge 260 mio. kr. for David Luiz.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes