Casillas: Hård VM lodtrækning

Når Spanien næste år drager til Brasilien, hvor de skal deltage i verdensmesterskaberne, så bliver gruppe spillet ikke en walkover. Spanien er nemlig i gruppe med Holland, Chile og Australien.

Den spanske landsholdsmålmand Iker Casillas, var heller ikke helt tilfreds med lodtrækningen, som godt kunne have været lettere i hans øjne.

”Det er en meget svær gruppe. Vi starter med VM finalisterne fra Holland, som har spillet fantastisk i kvalifikationen og derefter skal vi møde Chile, som vi i de seneste tre år har haft problemer med at slå”, lyder det fra Casillas ifølge Football-Espana.net.

”Vi skal starter turneringen så godt som muligt. Vi skal få de tre point, og så må vi se, hvad der sker der fra. Jeg har en forståelse af, at folk ser Spanien som favoritter pga. de ting vi har opnået de seneste par år”, udtaler Casillas til samme medie.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes