Se Ancelotti’s juleønske her

Real Madrid træner har ikke de store ønsker forud for den opkommende juleaften, alligevel har han dog et meget stort ønske.

Det drejer sig om den 32-årige Xabi Alonso hvis kontrakt udløber til sommer. Mange spekulationer er blevet til omkring spillerens fremtid. Ancelotti’s ønske er nemlig, at man forlænger med den spanske midtbanespiller, da han anser han som meget vigtig for holdet.

- Min julegave må gerne være, at Xabi Alonso skriver under på en ny aftale. Han er en nøglespiller for Madrid. Han er masser af erfaring og kvalitet, og er meget vigtig for holdet, siger træneren ifølge Goal.

- Xabi Alonso minder mig om mig selv, om end han afleverer bedre, ligesom han har bedre teknik.

Alonso har været i Real siden 2009 hvor han kom til fra Liverpool.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes