Martino: Messi først klar i januar

Det er efterhånden længe siden, at fodboldverdenen har kunnet se Lionel Messi i aktion på en fodboldbane. Messi blev nemlig skadet tilbage i november mod Real Betis, og han har været ukampdygtig lige siden.

Prognosen lød på, at Messi ville være skadet til omkring nytår, men nu melder Martino ud, at han nok først er klar i januar.

”Vi håber, at han bliver klar i januar, men når vi kommer tættere på, vil vi se, om han er klar. Det, der interessere os mest, er hans helbred, så vi tager den med ro”, udtaler Marino til spanske medier

Messi har i løbet af hele 2013 hyppigt været ramt af skadet, og det forventes derfor heller ikke, at han vinder Ballon d’Or for 5. gang i træk.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes