Xavi sur på Barca-kritikere

Barcelonas midtbanespiller Xavi mener ikke, at kritikken og resultater er fair. Han er samtidig træt af den negative snak omkring holdet under Tata Martino.

Barcelona fører ellers La Liga, mens man også er videre i Champions League. Alligevel har man været udsat for hård kritik – især på det seneste hvor man har lidt nederlag til først Ajax også Bilbao.

Og det generer Xavi.

- Vi tror på det, vi gør, men der er et negativt element, som omkredser klubben for tiden, og som ikke hjælper. Jeg hører ting, jeg ikke vil have, folk fortæller mig om, og det lader til, der er flere negative kommentarer, end selv vi er vant til. Men for at være ærlig, synes jeg, at det eneste tidspunkt, holdet ikke har været i kontrol, var i første halvleg mod Ajax, og i få momenter mod Bilbao, siger Xavi til klubbens hjemmeside.

Xavi er heller ikke enig i kritikken af Tata Martino.

- Han er en leder, som er meget retfærdig, ved en masse om fodbold, og har meget klare idéer. Han er ikke kommet for at ændre det hele, men vil have os tilbage, til hvor vi var tidligere, siger Xavi, som samtidig giver udtryk for, at han ser frem til de fremtidige udfordringer i klubben.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes