Ronaldo: Messi vinder Ballon d’Or

Der går ikke en dag, hvor der ikke tales om den præstigefyldte pris Ballon d’Or, som i starten af januar vil blive overrakt. I øjeblikket er det Cristiano Ronaldo, som er storfavorit til at tage prisen, og lige efter ham kommer Franck Ribery.

På en overraskende tredjeplads finder vi den firedobbelte vinder, Lionel Messi, som der er rigtig god værdi i at spille på. Sådan skal man hvert fald forstå det, hvis man tror den tidligere topangriber Ronaldo, som ganske vist mener, at Lionel Messi vinder den præstigefyldte titel for femte gang i træk.

“Jeg tror, at Messi vinder Ballon d’Or igen. Messi har spillet så mange kampe de sidste fem år, og han er uden tvivl den største stjerne i fodbold”, udtaler brasilianske Ronaldo i et interview med den spanske avis Marca.

I øjeblikket er 23 kandidater nomineret til den præstigefyldte titel, men 20 af de 23 vil blive siet fra i løbet af starten af december, og så vil der blot stå tre navne tilbage.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes