Bolivias landstræner: Jeg stemte Ronaldo som 1’er

Stemmer om hvem der skal vinde Ballon d’Or er i gang med at blive afgivet, og Xabier Azkargorta, der til dagligt er landstræner for Bolivia, har valgt at stemme på sin top tre, som alle er fra den spanske La Liga.

Forrige år valgte Xabier Azkargorta at stemme på Lionel Messi som nr. 1, men det gør han altså ikke i år. Her har han vurderet Cristiano Ronaldo som værende den bedste, og den lille argentiner kommer ind på en anden plads.

”I 2013 har Cristiano været bedst, så han rykker en placering frem forhold til sidste år. Jeg gav Messi fem point sidste år, han må nøje med tre. Det sidste point går til Iniesta, jeg har en klar svaghed for ham”, udtaler Azkargorta til El Mundo Deportivo.

Vinderen bliver offentliggjort ved et Gallashow i Zürich d. 13. januar.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes