Sociedad færdige i gruppe A

Det var vind og forsvind i aftes for Real Sociedad, da de mø Shaktar Donetsk i Ukraine. En sejr til spanierne ville holde dem inde i kampen en tredjeplads i gruppen, som vil give dem adgang til Europa League.

En uafgjort eller nederlag ville betyde farvel til Sociedad, og derfor var de næppe glade, da Luiz Adriano otte minutter før halvlegen sendte bolden i mål til stillingen 1-0.

Det var hovedsageligt hjemmeholdet der havde siddet på hele begivenheden, og Sociedad havde ingen nævneværdige chancer i første halvleg.

I anden halvleg blev det ikke bedre for det spanske mandskab, da Teixeira blot tre minutter inden i anden halvleg forøgede stillingen til 2-0.

I det 68. minut lukkede Douglas Costa så alt håb for gæsterne, da han sendte bolden i mål til 3-0, og tre minutter før tid dukkede Costa igen op, og headede denne gang bolden i mål til slutresultatet 4-0.

Dermed er Real Sociedad ude af dette års Champions League, og det bliver heller ikke til Europa League for det spanske hold.

Manchester United sikrede sig førstepladsen med en sejr over Bayern Leverkusen på hele 0-5, og tyskerne skal nu kæmpe med Shakthar Donetsk om den vigtige 2. plads.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes