Tidligere PL-målmand: Skift til Barcelona Ter Stegen

Forleden udtalte Barcelonas sportsdirektør, Zubizaretta, at Pepe Reina og Marc-Andre Ter Stegen er blandt de keepere, som Barcelona kigger på til at overtage den plads, som Victor Valdes efterlader sig, når han forlader klubben til sommer.

Spørger man den tidligere Arsenal og tyske landsholdskeeper, Jens Lehmann, så er han ikke et sekund i tvivl om, at Barcelona bør vælge Ter Stegen, og at den unge tysker skal skifte til den catalanske storklub.

”Ter Stegen ville være en rigtig god målmand for Barça”, udtaler Lehmann ifølge Daily Star og fortsætter:

”Han ville tilpasse sig den spanske liga godt. Han spiller godt med begge fødder, og Barcas spillestil ville passe ham godt. Jeg tror, han ville være bedre tjent der end i Premier League”, udtaler tyskeren ifølge samme medie.

Den unge 21-årige keeper har allerede A-landskampe for Tyskland på sit cv.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes