De Boer: Barca mere end Messi

Ajax tørner i aften sammen med mægtige Barcelona i en meget vigtig kamp for klubben, som overvejer at bruge den danske spiller Lasse Schøne på 9′er positionen.

Lionel Messi er stensikkert ude af opgøret med en skade og selvom den lille troldmand ikke er med når det går løs i aften, roser Ajax-træner Frank De Boer katalanerne selv uden Messi.

- Vi vil gerne blive toer i puljen, men selv uden Messi har Barcelona tabt meget få point i både ligaen og Champions League. Når Messi ikke er med, har de stadig mange andre dygtige spillere, udtaler De Boer og fortsætter:

- Jeg håber, vi kan finde vores bedste spil frem, levere en god præstation og få et godt resultat. For mig handler det altid om at spille fodbold, og hvis man kan det, kan man også skaffe et godt resultat. Jeg forventer, det bliver en spektakulær kamp i aften, fordi begge mandskaber kan lide at angribe og spille fodbold.

Ajax har kun et enkelt point op til AC Milan og ligger i øjeblikket 3′er i gruppen. Kampen sparkes igang i aften klokken 20.45.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes