Messi: Flere klubber har været interesseret i mig

Lionel Messi er meget vel den dyreste spiller i fodboldverden, hvis han skal købes fri af sin kontrakt med FC Barcelona. Derfor har der da heller ikke været mange henvendelser til Barcelona angående den lille argentiner, men Lionel Messi fortæller nu selv, at der har været flere klubber efter ham.

Selv er han dog ikke interesseret i at forlade den catalanske hovedstad, da det stadig er hans drøm at spille i FC Barcelona.

”Der har uden tvivl været flere klubber, der har været interesseret i mig. Min holdning har ikke ændret sig. Jeg fortsætter med at tænke på Barcas fodbold, og at det passer mig godt. Det er min drøm at fortsætte her”, udtaler Lionel Messi til De Telefraaf

Lionel Messi sidder pt. ude med en skade, som holder ham ude resten af dette år. Det forventes først, at Messi er klar til at spille igen midt i januar.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes