Medie: Mourinho truer Courtois

I Atletico Madrid render en af verdens absolut bedste målmænd rundt. Og selvom Atletico Madrid sandsynligvis er meget glade for, at de pt. har en blot 21-årig verdensklasse på mål, så ærgrer det dem nok også, at de ikke ejer spilleren.

Spilleren er nemlig ejet af Chelsea, og de er meget opsatte på at blive ved med det. Jose Mourinho skulle nemlig ifølge den spanske avis Marca have truet den belgiske keeper, med at han ville blive placeret på bænken når han returnerer til Chelsea, hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt med den engelske storklub.

Courtois har indtil videre kontrakt med Chelsea indtil sommeren 2016, og det vil næppe være ideelt for en keeper i den kaliber at sidde på bænken i to sæsoner.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes