Marcelo træner fuldt med igen

Den spanske liga har været ramt af mange skader i forhold til, hvad man normalt ser. Især storholdende Barcelona og Real Madrid har været uheldige, men for Real Madrid begynder det ligeså stille at se pænt ud igen.

Marcelo har været langtidsskadet, inden han så kom tilbage igen, og fik skadet sit knæ. Nu er Marcelo dog godt på vej til at blive klar igen, da han er blandt de spillere, som kandiderer til truppen mod Almeria.

Marcelo trænede fuldt med ved dagens træningspas i Madrid, men Ancelotti er stadig i tvivl om, hvorvidt han tør bruge den brasilianske back spiller endnu.

Det forventes dog, at Marcelo er 100 % med i midt-ugens Champions League opgør mod Galatasaray.

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes