Lykkelige Ronaldo vil blive i Real

Cristiano Ronaldo har netop hjulpet Portugal til VM i Brasilien næste sommer med en samlet 4-2 sejr over Sverige, hvor Ronaldo scorede alle målene for Portugal.

For et par måneder siden skrev Ronaldo under på en ny kontrakt med Real Madrid og portugiseren er så glad i Madrid, at han ønsker at blive kontrakten ud. Den ny kontrakt løber til 2018 og til den tid vil Ronaldo være 33 år gammel, planen er dog at blive i Madrid, da han er meget lykkelig i klubben.

- I mit tredje år i Madrid begyndte jeg at kende Madrid, på og uden for banen. Og i dag er jeg 100 procent lykkelig. Jeg elsker Madrid og ’madridistaerne’. Jeg lever drømmen, når jeg løber ind på Bernabeu, hvor folk elsker mig, og jeg føler mig meget tilpas. Jeg vil blive her mange flere år og fuldføre min kontrakt, for efter Madrid er der ikke nogen klub som denne, siger Ronaldo til Radio Cope.

Ronaldo kom i 2009 fra Manchester United til netop Real Madrid, hvor han år efter år bliver ved med at holde et højt niveau.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes