Signorini: Messi kan ikke sætte grænser

Lionel Messi er på det seneste rendt ind i en stime af skader, hvoraf den seneste holder argentineren ude resten af året.

Fernando Signorini som er en af trænerne i Barcelona staben, arbejder dagligt sammen med Lionel Messi, og han mener, at det ene og alene er Messi’s skyld, da han vil sporten så meget, og derfor ikke kan sætte grænser.

”Han er en knægt, som ikke ved, hvordan han skal håndtere sig selv, fordi han er så passioneret for sporten. Nogen må sætte grænser for ham”, udtaler Fernando Signorini ifølge Hereisthecity.com og fortsætter:

”Han er dømt til at have problemer, fordi han er, som han er. Det er fint, at du har indgået en kontrakt om at spille, men spilleren bliver nødt til at vide, hvornår man skal stoppe.”, lyder det fra Signorini.

Ifølge Sinorini skulle selv Fabregas have rådet Messi til at hvile lidt mere, men det afviste argentineren.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes