Llorente irriteret over Costa’s landsholds beslutning

Diego Costa glædede det spanske fodboldforbund, da han takkede ja til deres tilbud om at spille for deres A-landshold.

Det er dog ikke alle, der er lige glade for den beslutning som Diego Costa har taget. Især Fernando Llorente har været ret harm over det pludselige landsholdsskifte.

”Han har været mange sæsoner i Spanien, og når man ser på, hvordan vores landshold spiller, så vil alle spille for Spanien, og Diego Costa har mulighed for at være en af dem. Personligt havde jeg valgt mit eget land, hvis jeg havde været i hans situation, men alle har ret til der egen holdning”, siger Llorente til AS og fortsætter:

”Selvfølgelig har han haft en fantastisk start på sæsonen, og at han nu har valgt at spille for Spanien får alarmklokkerne til at ringe hos alle os angribere. Nu er det blevet meget vanskeligere at tilkæmpe sig en plads på landsholdet”. Udtaler Llorente til samme medie.

Llorente blev udtaget til Spaniens forrige landskamp, men det var netop på bekostning af Diego Costa, der havde meldt afbud pga. en skade.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes