Medie: Fabregas var fristet af United

David Moyes forsøgte i mange omgange at hente Cesc Fabregas til Manchester United i sommerens transfervindue. Som de fleste er bekendt med, lykkedes det aldrig, og Fabregas er derfor stadig Barcelona spiller i dag.

Hovedpersonen selv har flere gange fortalt, at han aldrig var tæt på at skifte til Manchester United, da han gerne ville forblive i Barcelona.

Nu melder det spanske medie, Mundo Deportivo dog noget andet ud, og de fortæller, at Fabregas var fristet til at skifte til de engelske mestre, da han flere gange under Vilanova måtte tage til takke med bænkpladser. Det var til gengæld FC Barcelona, der ikke var interesseret i at slippe Fabregas til anden side.

Spanieren glæder sig nok over, at skiftet aldrig blev en realitet, for han er stort set at finde i startelleveren til hvert opgør under den nye træner, Gerard Martino.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes