Deulofeu: Vil slå igennem i Barca

Gerard Deulofeu har igennem de seneste par sæsoner blevet udråbt til det næste helt store talent fra La Masia.

Derfor har man også udlejet Deulofeu til Everton i Premier League i denne sæson, hvor talentet efter en tøvende start har vist prøver på sit talent.

Gennembruddet er dog ikke kommet i Everton endnu. Det skal komme i Barca.

- Mit mål er at forbedre mig som spiller og komme tilbage til Barcelona og spille så mange år som muligt. Jeg tager min tilvænning til Premier League meget roligt. For hver kamp fuldfører jeg min mission. Jeg er ung, og jeg skal arbejde hver dag for at nå mine mål, siger kantspilleren ifølge Sky Sports.

Den blot 19-årige Gerard Deulofeu blev topscorer i Segunda Division for Barcelona B med 18 mål.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes