Dani Alves: Jeg slutter ikke karrieren her

Brasilianske Dani Alves har været en fast mand i Barcelonas startopstilling, siden han ankom til klubben tilbage i 2008.

Højrebacken har været en stor succes, og det er uden tvivl en spiller, som Barcelona vil beholde så længe som muligt.

Det bliver dog ikke indtil Alves slutter karrieren, for han kan allerede med sikkerhed sige, at han ikke stopper sin karriere i Barcelona, men derimod i en mindre Brasiliansk klub, hvor han fik sit gennembrud.

”Jeg overvejer ikke at stoppe karrieren i Barcelona, for jeg vil ende min karriere, hvor det hele startede: Bahia. Det vil være hyklerisk af mig at påstå, at jeg stopper karrieren i Barça, for det er ikke en mulighed”, udtaler Alves ifølge Sky Sports og fortsætter:

”Jeg fik mit gennembrud i Bahia. Jeg vil fortsætte med at spille her i mange år, men jeg stopper ikke karrieren i Barcelona”, udtaler Dani Alves.

Alves har kontrakt med Barcelona indtil 2015, men han har på det seneste været rygtet væk fra den spanske storklub. I hans udtalelser tyder det dog ikke på, at han er på vej væk fra Barcelona lige i øjeblikket.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes