Ancelotti: Vi henter ingen forstærkning for Khedira

Selvom Real Madrid havde landskampspause ligesom resten af ligaen, var flere af spillerne alligevel i aktion. Sami Khedira fra Tyskland var med i truppen mod Italien, og han gik skadet fra banen. Det har nu vist sig, at Khedira er ude i op til et halvt år, og det får konsekvenser for ”Los Blancos”.

Cheftræner Ancelotti udtaler dog, at man ikke vil hente en erstatning ind i det kommende vindue, da de selv har mulighederne for at ændre det i truppen.

”Vi har ikke nogle planer om at hente nogen i vinterens transfervindue. Vi har to muligheder. Vi kan enten bruge en lignende spiller, eller vi kan ændre vores system”, udtaler Ancelotti ifølge Sky Sports og forstætter:

”Jeg er nødt til at tænke over det. Men vi har spillere som Casemiro, der ikke har spillet, men stadig er i god form. Isco har spillet i midten på en tremands-midtbane, selvom han er bedre, når han spiller bag angriberne”,

”Jeg kan måske spille med to midtbanespillere med Isco lidt længere foran. Pepe og Sergio Ramos er forsvarsspillere”, lyder det fra den italienske træner.

Real Madrid startede sæsonen dårligt ud, men har langsomt kæmpet sig tilbage, og de har lige nu syv point op til Barcelona på førstepladsen.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes