Grønkjær: Forstår godt Messi har vundet fire år i træk

I starten af november kåres verdens bedste fodboldspiller, når han modtager den præstigefyldte titel, Ballon d’Or.

De seneste fire år i træk har Lionel Messi vundet foran Cristiano Ronaldo, og selvom Ronaldo flere gange har fortjent at få tilten for anden gang, så forstår Jesper Grønkjær godt, hvorfor det er blevet argentineren, der er løbet med den de seneste fire år.

”Jeg tror helt grundlæggende, det handler om, at der sidste mange år har været to spillere om buddet: Messi og Ronaldo. De er begge over verdensklasse, men Messi har på egen hånd vendt truende nederlag og vundet flere titler med sit hold, og nok derfor er det ham, der er blevet kåret så mange gange, siger Grønkjær i Ekstrabladet og fortsætter:

”Det handler også om, hvilket hold man spiller på. Her har Ronaldo spillet på et hold, der har brugt masser af millioner hvert eneste år uden at vinde så meget, mens Messi har haft det bedste hold bag sig i Barcelona, hvor modstanderne ikke har kunne bryde koden til det her flotte ‘ tiki-taka-spil’, lyder det fra den tidligere FC København spiller.

Med i kapløbet er også Zlatan Ibrahimovic, Arjen Robben, Franck Ribery m.f.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes