Ancelotti starter protest hvis Ronaldo ikke vinder Ballon d’Or

Real Madrid spilleren Cristiano Ronaldo er uden tvivl en af de største favoritter til at tage den præstigefyldte titel Ballon d’Or, når den uddeles i starten af januar.

I kapløbet af titlen er også Lionel Messi, Franck Ribery og Zlatan Ibrahimovic samt 19 andre spillere. Det feltet bliver dog cuttet ned til tre spillere i starten af december, og det forventes at blive en kamp mellem Messi, Ronaldo og Franck Ribery.

Cristiano Ronaldos cheftræner Carlo Ancelotti mener dog, at Ronaldo er den eneste rigtige til at vinde den titel, og han joker med at lave en protest, hvis det skulle gå anderledes til.

”Hvis ikke de giver den til Cristiano starter jeg en protest i Reggiolo. Ingen fortjener den pris mere end ham. Han er en eksemplarisk professionel. Hvis han ikke passede på hver eneste detalje, også i forhold til hans fysik, ville han ikke være i stand til at gøre de ting, han gør”, udtaler Ancelotti til Radio 24.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes