Spansk talent kan spille for Danmark

Gonzalo Jørgensen er navnet på den 15-årige spiller som kan bilve aktuel for det danske landshold.

Gonzalo render til dagligt rundt i Atletico Madrid på klubbens ungdomshold. Den 15-årige knægt spiller venstreback og kan i fremtiden være et navn, som vi danskere skal have styr på, da hans far er dansk.

Spilleren er også allerede kendt i DBU’s systemer.

- Gonzalo er en venstrebenet venstre back, og dem er vi jo altid ekstra interesseret i. Det er en position, som man næsten per tradition har udfordringer med at finde spillere til, så de, der dækker den plads, vil vi gerne gøre noget ekstra for. Men vigtigst af alt er han en spiller, som har et talent, der er så interessant, at vi gerne vil kigge ham ekstra i sømmene, siger U16-landstræner Per Holm til BT.

Gonzalo Jørgensen taler ikke dansk, men modtager dansk undervisning i Madrid.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes