Gareth Bale: Jeg nyder hvert minut

Mange eksperter deltog i debatten om Gareth Bales skifte til giganterne Real Madrid. Mange mente ikke, at det var noget klogt skifte for Gareth Bale, som ville skulle bruge utroligt langtid til at vænne sig til spillestilen og ikke mindst sproget.

Det virker dog til, at Gareth Bale efter en længere skadesperiode har fundet sig godt tilrette, for han udtaler nemlig, at han nyder hvert et minut i klubben.

”Det var en meget langsom start, især da jeg ikke var med i optakten og samtidig fik et par små skader. Men alle i klubben har været meget hjælpsomme, og spilleren har været fantastisk overfor mig”, udtalte Balte til FAW og fortsatte:

”Når du spiller sammen med Ronaldo, som er den bedste spiller i verden, så gør det bare livet lettere. At spille med ham og resten af holdet er massivt for mig, og jeg nyder hvert minut af det”, lyder det fra waliseren.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes