Repræsentanter kender til United interesse for Iniesta

Andreas Iniesta og FC Barcelona har endnu ikke nået til enighed i en kontraktforlængelse, og der går dermed ikke længe før, at det tekniske vidunder kan forhandle kvit og frit med andre klubber.

Senest har David Moyes og Manchester United været yderst interesserede i at tilknytte sig den spanske landsholdsspiller, og rygter siger, at Iniesta ikke er interesseret i Barcelonas kontraktudspil, og han vil mindst op på samme løn som Neymar.

Sky Sports spanske ekspert Gullem Balague er dog sikker på, at Iniesta vil fortsætte i Barcelona.

”Hans repræsentanter kender godt til interessen fra Manchester United. United vil meget gerne hente ham, men Iniestas første-, andet- og tredjevalg er at få alt på plads med Barcelona”, udtaler Balague ifølge Sky Sports og tilføjer:

”Klubben har allerede givet Iniesta et kontrakttilbud, som han afviste. Men det kan man ikke bruge til noget. Det er blot en del af forhandlingsprocessen. Iniesta vil ikke høre på andre tilbud. Han vil intet høre, før han får et nyt tilbud fra Barcelona”, udtaler Balague.

Virker det sandsynligt, at Iniesta kunne ende med at skifte til Manchester United?

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes