Villarreal forlænger med succestræmer

Villerreal har uden tvivl været den største overraskelse i denne La Liga sæson. Oprykkerne har skovlet point ind på samlebånd, og de er pt. placeret på en fjerdeplads med hele 23 point.

De flotte resultater kan uden tvivl tilskrives den blot 46-årige træner, Marcelino, og klubben har været så tilfredse med den spanske træner, at de har valgt at forlænge hans kontrakt, så han er forbundet med klubben i de næste to et halvt år.

Marcelino blev ansat for blot 10 måneder siden, men har altså taget alt og alle med storm siden sin ansættelse, og hvis oprykkerne fortsætter deres kurs, så skal den gule ubåd ud og spille i Europa i den kommende sæson, som de ofte har prøvet før.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes