Pique: Vil blive i Barca

Barca-profilen Gerard Pique nyder tilværelsen i Barcelona og ser frem til endnu flere gode år i den catalanske storklub.

Pique trives nemlig så godt i Barca, at han gerne vil blive i klubben og få forlænget sin kontrakt.

Den 26-årige midtstopper ved endnu ikke om han vil prøve noget nyt i sine karriere, men han erkender at han gerne vil blive i klubben.

- Om jeg vil prøve andre udfordringer, inden jeg stopper? Det ved jeg ikke, jeg har prøvet kræfter med Manchester United, hvor jeg var i fire år. Ude godt, men hjemme bedst. Her i Barcelona har jeg min familie og tætte venner, som jeg ser hver dag, siger Pique til El Mundo Deportivo.

- Vi er startet på forhandlingerne. Det går godt i klubben, og alle ved, at jeg gerne vil blive i Barcelona.

Pique kom tilbage fra Barca i 2008 fra Manchester United.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes