Ribery: Mine landsmænd foretrækker Messi eller Ronaldo

I Frankrig har de en af verdens absolut bedste fodboldspillere. Bayern München spilleren Franck Ribery er nomineret til den præstigefyldte pris, Ballon d’Or, som overrækkes d. 14. januar 2014.

Frank Ribery mener selv, at han har en god chance for at vinde prisen, men han får ikke særlig meget opbakning fra has landsmænd, som ifølge har selv foretrækker Messi og Ronaldo.

”Er jeg en af outsiderne til Ballon d’Or? Det kunne jeg garanteret være med en smule mere opbakning. Jeg har fået indtrykket, at folk i Frankrig foretrækker Messi og Ronaldo, og det undrer mig meget. Jeg har været meget stærk i 2013, været konsistent og vundet en masse trofæer. At vinde ville være en stor ære for mig, min familie og mine børn”, udtaler Franck Ribery ifølge Goal.co

Listen består pt. af 23 spillere, men i begyndelsen af december vil de 23 blive til tre. Her på siden vurderer vi, at det bliver et kapløb mellem Messi, Ronaldo og netop Ribery.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes