Benzema: Zidane min storebror

Karim Benzema har fået en hel del kritik på det seneste, men franskmanden er ved at komme tilbage i den gode målform og det kan skyldes assistent træner Zinedine Zidane.

Benzema nyder nemlig samarbejdet med Zizou, som han kalder for sin storebror.

- Vi har altid været tætte. Vi snakker meget, og han giver mig gode råd. Vi snakker en masse, og ikke kun om fodbold. Vi laver også sjov. Zizou har altid støttet mig og gør det stadigvæk. Jeg ser ham som en storebror. Han beskytter mig i Madrid. Jeg er rigtig glad for ham, siger Benzema ifølge ESPN

Selvom mange har kritiseret Benzema har franskmanden alligevel scoret otte mål i 16 kampe, hvor han også har lavet 8 assist.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2019 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes