Xavi: Vi glæder os til Messi returnerer

FC Barcelona har i denne sæson måtte undvære Lionel Messi mere end nogensinde før. Den lille argentinske troldmand har været ramt af skade efter skade, og forleden blev det til endnu en skade, da Barcelona vandt med 1-4 over Real Betis.

Den skade er dog ikke en helt mild en af slagsen, faktisk er Messi blevet erklæret uden resten af dette år, og er først i spil til kampene i januar.

Messi’s holdkammerat, Xavi, mener, at det er et stort tab for Barcelona, at de skal spille uden klubbens absolut største profil.

”Alle kender Messis betydning for dette hold. Han gør forskellen, og der er ingen andre, som kan gøre de ting Messi kan. Han kommer forhåbentlig hurtigt tilbage, og vi vil glæde os til, at han returnere”, udtaler den spanske landsholdsspiller til avisen Mundo Deportivo.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes