Valdes håber en af klubbens talenter overtager hans plads

Hvem skal overtage pladsen i målet i stedet for Victor Valdes, når han forlader klubben til sommer. Det er der mange, der spændt venter på, og der rygtes hele tiden nye målmænd til klubben.

Nu fortæller den spanske landsholdskeeper dog selv hvem, han gerne så som erstatning i Barcelona.

”Det er første gang, at jeg bliver spurgt (om Masip kan afløse mig, red.) og det ville jeg virkelig synes om”, udtaler han ifølge Sportsdirect og fortsætter:

”Jeg kan selv huske den dag, da Van Gaal bad mig om at spille for førsteholdet, og det ville være rart hvis en af klubbens hjemmeavlede spillere fik chancen, men jeg ved også, hvor svært det kan være”, lyder det fra Victor Valdes til samme medie.

Udover den unge Jordi Masip, så har spillere som, Pepe Reina, Thibaut Courtois og Andre Ter-Stegen været rygtet til klubben. Her skulle især den 21-årige tysker have været i kontakt med Barcelona flere gange.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes