Stephan A: Det vender i Betis

Den danske landsholdsmålmand har haft det svært siden sit skifte fra franske Evian til spanske Real Betis. Stephan Andersen har ikke fået meget spilletid og er blevet holdt ude af Guillermo Sara.

Stephan A har dog fået chancen i Europa League, hvor det er gået holdet noget bedre end i La Liga hvor man ligger i bunden.

- I Europa League er vi ikke præget af, at det ikke går specielt godt i den hjemlige turnering. Vi er gode til at dele det op, men det skulle helst gå godt i begge turneringer, siger Stephan Andersen ifølge DR Sporten.

Selvom han er andetvalg ser han positivt på fremtiden.

- Jeg har været pisse glad for de kampe, jeg har fået, og jeg prøver at rage til mig så meget, som jeg nu kan, og så må det være op til træneren at vurdere, hvad der skal ske fremadrettet, siger Andersen og fortsætter:

- Jeg kan ikke gøre andet end at klø på og gøre det godt, når jeg får chancen. Jeg er sikker på, at det nok skal vende igen for mig.

Real Betis fører deres gruppe i Europa League.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes