Alexis: England kan ikke vinde VM

Barcelona- og Chile-profilen Alexis Sanchez tror ikke på, at England kan vinde VM.

Mata har tidligere været ude at sige i dag, at han tror på England ved det kommende VM, men den vurdering er Sanchez ikke enig i.

- Jeg tror ikke, England kan vinde VM. De har nogle rigtigt gode spillere, men er vist ikke på det niveau, hvor de kan slå de bedste. Jeg kan godt lide Wayne Rooney. Teknisk er han en meget god spiller, men jeg kan også lide hans beslutsomhed og pågåenhed, siger Alexis til Daily Express.

- Vi er et hårdere hold end England. Problemet for hold som England er, at alt er så nemt for dem. De kommer på akademier som 10 eller 11-årig, og alt bliver gjort for dem. Det gælder ikke kun i England, men i mange europæiske lande.

- Jeg plejede at vaske biler for lidt penge, så jeg havde råd til mine egne støvler. På Arsenal og Manchester Uniteds akademier får de alt. Når man i England eller i lignede lande, ikke klarer sig som fodboldspiller, er det mange andre muligheder. Man har stadig chancen for at få et godt liv, siger Alexis og kalder de omtalte europæiske spillere for ‘bløde’.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes