Simeone fastholder: Kedelig La Liga

Diego Simeone og hans tropper i Atletico Madrid blander sig i den grad i denne sæson omkring mesterskabet i La Liga.

Den succesfulde træner fastholder dog, at La Liga er kedelig.

- La Liga er kedelig. Søndag hørte jeg Betis’ fans klappe af sit hold, da de var bagud 2-0 ved pausen (Barcelona vandt 4-1, red). Det forstår jeg ingenting af, siger Simeone til COPE og fortsætter:

- Jeg kan kun grine, når der bliver snakket om krise på et hold, der har vundet 12 kampe og spillet én uafgjort. Selv når Barca spiller dårligt, vinder de deres kampe. Ret mig gerne, men det er altså kedeligt.

- Når de økonomisk har meget mere end alle andre, er de også bedre. Vi giver os også fuldt ud og er konkurrencedygtige, men er vi bare lidt under niveau, koster det. Barcelona har en million fordele. Pressen vil gerne have folk til tro, det er en fiasko, hvis vi slutter som nummer tre. Men vi er klar over realiteterne, tager én kamp ad gangen og er begejstret for vores fremtid, siger Atletico-bossen.

Atletico Madrid tabte tærren i toppen af La Liga, da man kun fik 1-1 ude mod Villareal.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes