Martino: Messi er uforudsigelig

Det er blot en uge siden, at folk afskrev Lionel Messi i kampen om Ballon D’or, da den argentinske troldmand ikke havde leveret på et højt niveau igennem længere tid.

Kort efter går Messi dog ud og levere intet mindre end en pragtkamp mod AC Milan, og det får hans cheftræner Gerardo Martino til at kalde ham, uforudsigelig.

”Leo er meget uforudsigelig. Sidste uge, efter Madrid-kampen, blev der spurgt ind til Messis situation, og tre dage senere leverer han en fantastisk præstation. Med ham kan alt ske”, udtaler Martino på en pressekonference forud for Barcelonas kamp i aften.

Især i kampen mod AC Milan leverede Fabregas og Messi et fantastisk samarbejde, og det skyldes ifølge Martino, at de har spillet sammen siden de var børn.

”De har spillet sammen siden de var børn. Spillere, der har spillet side om side, siden de var 14, er selvfølgelig i stand til at fortsætte dette i første division. Efter min mening spiller alle spillerne godt sammen og kommer godt ud af det med hinanden. Cesc og Messi har en bedre forståelse for hinanden, fordi de har spillet sammen i så lang tid”, udtaler cheftræneren på samme pressemøde.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes