Sociedad-spiller revser Young

Real Sociedad spillede i midtugen 0-0 mod Manchester United. United havde dog et hav af chancer og Sociedad var heldige med ikke at tabe 2- eller 3-0.

Undervejs i kampen fik United et noget tyndt frispark begået mod Ashley Young. Young har ikke det bedste ry i fodboldverdenen når det kommer til straffespark, da han ofte falder for let i følge modstanderne. Robin Van Persie brændte dog sparket, men efter kampen var Real Sociedad-spilleren Bergara ikke tilfreds med Young.

- Jeg rørte ham knap nok, og han filmede. Sandheden er, at han snød. Jeg kan ikke beskrive raseriet. Han undskyldte ikke til mig eller andre holdkammerater, siger Bergara.

- Jeg er ked af det, fordi jeg også fik en advarsel, og ikke kan spille med i næste kamp. Det er dobbelt uretfærdighed. Jeg vil meget gerne hjælpe holdet. Jeg set film før, men jeg har aldrig oplevet følelsen af, at nogen har snydt. Jeg håber, det var sidste gang.

 

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes