Reina havde aftale på plads med Barcelona

I sommerens transfervindue forlod Pepe Reina Liverpool til fordel for Napoli på en lejekontrakt. Den handel var meget overraskende for de fleste, for hvis Reina skulle skifte klub, så forventede de fleste, at det ville blive til FC Barcelona.

Nu fortæller Reinas far, at den spanske keeper var meget tæt på at et skifte til Barcelona, men da Valdes ikke forlod klubben endnu, faldt det skifte sammen.

”For et par måneder siden var der samtaler mellem Pepe og Barcelona. De havde en aftale på plads, og alt var klart. Men i sidste ende forlod Victor Valdes ikke klubben. Det er grundet til at tranferen ikke gik igennem”, udtaler Reinas far til Minuto 116.

Barcelona er dog stadig på jagt efter en keeper, da Valdes ventes at forlade Barcelona til vinter eller til næste sommer.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes