Atletico Madrid spiller afviste Chelsea

Man ville nok have rystet lidt på hovedet, hvis denne historie var kommet frem tilbage i 2009. På daværende tidspunkt spillede Atletico Madrid spillere Luis Felipe i Deportivo Coruna, men han var en yderst eftertragtet herre.

En af de klubber der gerne vil hente back spilleren, var Chelsea, men nu fortæller brasilianeren, at han valgte at afvise den engelske storklub.

”Jeg har fået mange tilbud fra Premier League, specielt da jeg var i Deportivo. Jeg måtte sige nej til Chelsea, fordi jeg forhandlede med Barcelona, og de var min prioritet sammen med Atlético”, udtaler Luis Felipe til FourFourtwo.com

Felipe endte altså med at skifte til Atletico Madrid, og det er han nok yderst glad for i dag.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes