Ramos: Ronaldo og Bale verdens bedste duo

Der er rigtig mange fantastisk angrebspar i de store topklubber, hvor de tre meste populære nok er, Manchester Uniteds’s Rooney og Van Perie, Barcelonas Neymar og Messi, og sidst men ikke mindst, Real Madrids Garethl Bale og Cristiano Ronaldo.

Det sidstnævnte par mener holdkammeraten Sergio Ramos er det absolut bedste i øjeblikket, og han glæder sig over, at han er på hold med dem og ikke deres modstander.

”Hans (Bales red.) forhold til Cristiano Ronaldo er helt specielt. I mine øjne er de Europas to bedste offensive spillere i øjeblikket. At have dem på det samme hold er meget specielt. Jeg er bare glad for, at jeg spiller for Madrid og kun skal spille imod dem til træning”, udtaler Ramos ifølge Daily mail.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes