De spanske hold dominerede i Europa

I Champions League kører det for alle tre spanske hold, da både, Real Madrid, Barcelona og Atl. Madrid er klar til play-off kampene i den præstigefyldte turnering.

I Europa League har de ligeledes tre hold med, og i aftes var der igen spansk dominans.

Stephan Andersen indtog buret, da Real Betis gæstede portugisiske Vitoria De Guimaraes, og her holdte danskeren målet rent.

Kampens enlige mål blev scoret af Chuli i dommeres tillægstid, og dermed kunne Real Betis trække sig ud af opgøret med tre point.

Valencia hentede ligeledes tre point, da de mødte St. Gallan.

Det var en hektisk og underholdende kamp, hvor der kom fem mål, et rødt kort og et misbrugt straffespark.

Piatti bragte Valencia foran i det 37. min. Men hjemmeholdets Besle udlignede blot fem minutter efter. 10 minutter inde i anden halvleg blev Montandon direkte udvist, men det var alligevel hjemmeholdet der bragte sig foran, da Karanovic scorede i det 66. minut.

Dermed var der pres på Valencia, men det pres kunne de klare. Pablo Piatti udlignede i det 76. minut. Og fire minutter før tid scorede Serigo Canales det afgørende mål til 2-3.

Sevilla havde ikke ligeså meget held som de to andre klubber, og de måtte nøjes med et enkelt point på hjemmebane mod Solvan Liberec.

Sevilla kom ellers foran i det 29. minut på mål af Diego Perotti, men da gæsternes David Pavelka udlignede 20 minutter før tid, var der ikke mere at gøre for Sevilla, og de måtte nøjes med et point.

Resultaterne betyder, at alle tre spanske hold er placeret i toppen af deres grupper, hvor Valencia har ni point, og de to Sevilla hold har otte point.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes