United jagter Sevilla-talent

De engelske mestre er på udkig efter en afløser for den franske landsholdsspiller Patrice Evra, som endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Manchester United. Evra skulle have nogle personlige problemer som indebære et skifte hjem til fransk fodbold.

Derfor er Manchester United gået igang med at kigge på alternativer til venstre back pladsen. Man har tidligere vist stor interesse for Everton’s Leighton Baines, men Everton ønsker ikke at sælge den engelske landsholdsspiller.

Derfor har United nu vendt skuden mod Spanien og Sevilla hvor den 21-årige Alberto Moreno som netop har fået sin debut for det spanske landshold befinder sig.

Ifølge Estadio Deportivo United er de engelske mestre klar til at konkurrere med Real Madrid og Chelsea om den talentfulde backs underskrift.

Sevilla-præsident Jose Maria del Nido har allerede fortalt, at Moreno ikke får lov til at gå medmindre en klub betaler hans frikøbsklausul på £25m – mens United i øjeblikket overvejer om Moreno er sådan en slags penge værd.

 

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes