Messi dobbelt målscorer i 3-1 sejr over Milan

Lionel Messi har haft store problemer med at genfinde den målform, som de fleste ved han besidder. I kampen mod AC Milan viste Lionel Messi dog, at han ikke har glemt den, da han stod bag holdets to ud af tre scoringer.

Det første blev sat ind efter en halvtimes spil, da Lionel Messi fik chancen fra 11 meter pletten. Den chance takkede Messi for, og kvitterede med en scoring til 1-0.

Ti minutter senere blev den føring så fordoblet, da Sergio Busquets headede et indlæg i mål.

Det lignede, at Barcelona ville gå fortjent til pausen med en 2-0 føring, men det ville Kaka og Pique ændre på. Gæsternes brasilianer fik nemlig afsluttet, og den gik i mål via Gerard Pique, der blev noteret som målscorer i eget mål.

AC Milan forsøgte hvad de kunne, for at frembringe den scoring der kunne sikre dem et enkelt point, men i stedet var det altså Lionel Messi, som gjorde det til resultatet 3-1, da han scorede med små ti minutter tilbage.

Resultaterne betyder, at Barcelona stadig topper gruppen, mens AC Milan er bagefter med fem point.

Ajax indtager en 3. plads med fire point efter sejren over Celtic, og skotterne agerer bundprop med blot tre point.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes