Bale: Ok med ét point

Real Madrid fik 2-2 mod Juventus igår i Champions League. Efterfølgende var den dyre waliser Gareth Bale tilfreds med det ene point.

Gareth Bale kom selv på tavlen ligesom makkeren Ronaldo, mens Llorente og Vidal stod for Juve’s scoringer.

- Det er altid rart at score et mål, fortalte han til Sky Sports efter kampen

- Det er et svært sted at spille, i Juventus er der en fjendtlig atmosfære, så jeg synes ikke, at ét point er et skidt resultat. Selvfølgelig kom vi for at vinde, men vi er tilfredse med pointet, nu skal vi fokusere på den næste kamp, og forsøge at kvalificere os til næste runde hurtigst muligt.

Bale fortæller yderligere at formen er ved at være der.

- Jeg er kommet tilbage, og jeg har spillet tre kampe på en uge. Jeg bygger stadig på min form. Jeg ved ikke, hvorfor jeg blev pillet ud, men det er managerens beslutning, og jeg gør, hvad der er bedst for holdet.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes