Valencia fyrer sportsdirektør

Tingene kører ikke på skinner i den tidligere spanske storklub Valencia. Klubben med de stolte traditioner er placeret på en kedelig 11. plads, og ambitionerne i denne sæson var en kvalificering til Champions League.

I de seneste to opgør har Valencia tabt til det to oprykkere, hvor de først tabte med 4-1 til Villarreal, for dernæst at smide en 1-0 føring hjemme mod Almeria, der vandt med 1-2, og fik deres første sejr i dette åres udgave af La Liga.

Cheftræner Miroslav Djukic har været rygtet fyret, men ledelsen har givet ham deres fulde opbakning. En person der dog ikke haft ledelsens opbakning, er sportsdirektør Braulio Vazquez. Valencia meddeler nemlig på deres hjemmeside, at de har valgt at fyre sportsdirektøren med øjeblikkelig virkning.

Valencia har i snit kun hentet 1.2 point pr. Kamp.

You must be logged in to post a comment.

 
© 2007-2018 LaLiga.dk, Alle Rettigheder Forbeholdes